Пт
ЕЛЕНА ВОРОПАЕВА & группа «K-Ration»
Дата вечеринки: 26 Апреля 2013 | Клуб: "Jazzter Club"
 

Оценить афишу
Клуб: Jazzter Club
Дата вечеринки: 26 Апреля 2013
Начало вечеринки: 19-00
Муз. формат: jazz
Вход: 50 грн
Контакты: 706-48-19

Терпкий и горьковатый запах манящего кофе и обволакивающий звук завораживающего джаза… Такая атмосфера способна изменить представление о мире, расширив границы восприятия до бесконечности. Музыка — это вечность, музыка — это отсутствие всяких границ. В чем заключается волшебство музыки? Почему эти семь нот магическим образом заставляют творить всё новые и новые комбинации, которых не счесть? А есть ли универсальная формула любви? Нет, ни музыка, ни кофе, ни любовь не подвластны математическому анализу. Эти понятия из области иррационального.
Олена В’ячеславівна Воропаєва - У 2005 році закінчила Харківський державний університет мистецтв ім. І. П. Котляревського, отримавши освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю 8.020205 (піаніст, соліст естрадного оркестру (ансамблю), викладач ВНЗу). Того ж року була прийнята на роботу до ХДУМ ім. І. П. Котляревського на посаду концертмейстера кафедри музичного мистецтва естради та джазу у класи естрадно-джазового співу та співу з естрадним ансамблем доц. Дрожжиної Н. В. З 2008 року також працює у класах естрадно-джазового співу та співу з естрадним ансамблем ст. викладача Тимошенка А. В. З 2006-2009р.р. здобувач наукового ступеню кандидата мистецтвознавства при кафедрі гармонії та поліфонії ХДУМ ім. І. П. Котляревського. 2009 року захистила дисертацію, тематика якої співпадає із напрямком роботи кафедри ММЕ: «Джаззінг як форма взаємодії академічного та «третього» пластів у джазі» та здобула науковий ступінь кандидата мистецтвознавства. З 2009 р. працює на посаді провідного концертмейстера кафедри музичного мистецтва естради та джазу. За роки роботи у ХНУМ ім. І. П. Котляревського приймає активну участь у концертах як безпосередньо у нашому мистецькому закладі, так і за його межами, які високо оцінюються чисельними слухачами. Серед таких виступів: концерт пам’яті А. І. Літвінова – 17.11.2007р., концерти до Дня Перемоги у травні 2008, 2009, 2010, 2011р.р., новорічні концертні програми – 2006-2011р.р., вокальний конкурс ім. Клавдії Шульженко (диплом лауреата 3 ступеню) – 2006р., ювілейний концерт засл. артиста України А.Тимошенка у Харківській обласній філармонії – 26.05.2010, Концерт до Жіночого дня у 2 відділеннях в Галереї "АВЕК" – 12.03.2011року, «Теа-джаз студія» у культурному центрі «Indie» – 27.04.2011р., до Дня Перемоги у спортивно-культурному центрі «Коммунар» – 13.05.2011 року, відкриття фестивалю фантастики «Зірковий міст» – 15.09.2011р. у складі молодіжного симфонічного оркестру «Слобожанський» та багато інші. (с)
К-RATION был сформирован в сентябре 2011 года бас-гитаристом, aka Jazz Cat. Планировался новый бэнд, который исповедовал бы классические джазовые традиции, но звучал сообразно сегодняшнему времени. 21 марта 2012 года состоялось первое выступление группы под существующим именем. Эту дату принято считать официальным днём рождения коллектива. За сравнительно короткий период существования в группе выступали профи и любители, люди разных возрастов, но обьединённые любовью к музыке. Сегодня нас шестеро музыкантов - энтузиастов, желающих продвигать искусство джаза в нашем городе.
Это:
Елена Воропаева - voice,
Анна Аветисян - violin,
Константин Чуянов - guitar,
Алексей Кочковой - keyboards,
Jazz Cat - bass,
Владимир Сердюк - drums

Все фотографии в афише мероприятия: ЕЛЕНА ВОРОПАЕВА & группа «K-Ration»

Комментарии




Календарь вечеринок

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz
Используются технологии uCoz