Чт
KOZAK SYSTEM (ех-Гайдамаки)
Дата вечеринки: 25 Апреля 2013 | Клуб: "Корова арт-кафе"
 

Оценить афишу
Клуб: Корова арт-кафе
Дата вечеринки: 25 Апреля 2013
Начало вечеринки: 21-00
Муз. формат: рок
Вход: Предпродажа - 80 грн. B день концерта - 100 грн. Места за столиками: Предпродажа - 100 грн. В день концерта - 120 грн.
Контакты: (057) 714-16-11

Гурт KOZAK SYSTEM (ех-Гайдамаки) – це шоу в стилі «Kozak-Rock», потужна музична формація з власним унікальним обличчям. Cинтез української та балканської музики, року, панку і ска, енергія слова та вибухова сила кожного інструменту.

Концерт KOZAK SYSTEM – це миттєвий діалог з аудиторією, неймовірне дійство в танці, захоплюючі соло та неповторні сценічні образи.

В останні роки гурт виступив на 59-му міжнародному кінофестивалі «Berlinale» (Німеччина), на фестивалі «Kustendorf» (Сербія) культового режиссера Еміра Кустуриці, на гала-концерті міжнародного проекту Linz Europe Tour (Австрія) всесвітньо відомого музиканта Губерта фон Гойзерна, на фестивалі Balkanfest (Україна) разом із The No Smoking Orchestra і Gogol Bordello, на головній сцені найбільшого в Центральній та Східній Європі фестивалю Sziget (Угорщина), де KOZAK SYSTEM грали з The Prodigy, Bloc Party, Faith No More, Placebo, The Offspring, Fatboy Slim..

Все фотографии в афише мероприятия: KOZAK SYSTEM (ех-Гайдамаки)

Комментарии




Календарь вечеринок

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz
Используются технологии uCoz