Вс
В рамках тура – Александр Павлик (Киев) с программой «Мировые хиты»
Дата вечеринки: 18 Ноября 2012 | Клуб: "Jazzter Club"
 

Оценить афишу
Клуб: Jazzter Club
Дата вечеринки: 18 Ноября 2012
Начало вечеринки: 19-00
Муз. формат: hip-hop
Вход: 100 (без места) / 130 (ресторан) / 160 (клуб)
Контакты: 706-48-19

Молодого талановитого співака Олександра Павлика Україна вперше почула зі сцени масштабного вокального шоу Х-Фактор. Хоча на той час за плечима 26-річного Олександра вже був солідний доробок. Він отримав ґрунтовну музичну освіту: навчався у музичній школі по класу саксофона, ударних та гітари, потім отримав вищу освіту у Київському національному університеті культури і мистецтв на факультеті музичного мистецтва по спеціальності естрадний вокал. Олександр Павлик брав участь у численних музичних фестивалях, мав чималий стаж соліста.
Незважаючи на те, що Олександр є сином відомого українського співака Віктора Павлика, свою творчу кар’єру він будував, не опираючись на популярність батька.
Х-Фактор став для Саші Павлика першою в житті великою сценою, подарував перший успіх та відданих прихильників по всій Україні, які своєю підтримкою допомогли дуету «Олександр Павлик — Сергій Семенов» дійти аж до восьмого ефіру. Пізніше Саша зізнавався, що йшов на кастинг із думкою довести і собі, і батькові, що у нього є талант, що він може співати на сцені!
Саме після Х-Фактора розпочався самостійний творчий шлях Олександра Павлика. Зараз триває наполеглива і насичена робота: розпочався концертний тур із програмою «Світові хіти», ведеться робота над підготовкою першого сольного альбому, запис нових пісень, виступи на спільних концертах. Саша працює разом із живим творчим колективом.
• • • «Столик на двох» — таку романтичну назву має нова пісня Олександра Павлика. На цю пісню днями було знято перший відеокліп молодого співака.
Про що ця пісня? — Ну, звичайно ж, про кохання. Про що сюжет? — Історія закоханих сердець… Розкішне кафе і столик, що замовлений на двох, де час очікування так повільно плине… А ось — дорога, що коханих мала б об’єднати, але вона диктує свій сюжет… Хто головний герой? — Можливо, музикант, який з музичним гуртом грає в ресторані? А, може, це закоханий юнак, якого тут за столиком чекають? Згасає золотистий вечір за вікном, переплелися мрії і реальність… І тільки музика розвіює тривогу і зігріває стомлену чеканням душу: «Я бы жизнь так хотел прожить: Вечер в солнечной позолоте, Столик маленький на двоих И твои глаза напротив…»

Все фотографии в афише мероприятия: В рамках тура – Александр Павлик (Киев) с программой «Мировые хиты»

Комментарии




Календарь вечеринок

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz
Используются технологии uCoz