Чт
Tom Morris [from Her Name Is Calla]
Дата вечеринки: 15 Марта 2012 | Клуб: "КУБ"
 

Оценить афишу
Клуб: КУБ
Дата вечеринки: 15 Марта 2012
Начало вечеринки: 21-00
Муз. формат: рок
Вход: для одного 40 грн, для двоих - 70 грн

Том Морріс / T E Morris перш за все відомий тим, що є засновником та незмінним лідером британського гурту Her Name Is Calla.
Але на відміну від багатошарової і темної music-noir, сповненого болю, покрученого пост-року, що він грає у гурті, його сольний проект відрізняється простотою і чистотою. Без жодних сюрпризів та прихованих ігор. Це так, ніби музикант прийшов до кращого розуміння себе і мистецтва, яке він створює. “Просто вокал і гітара. У моїй власній музиці я спеціально вибрав підхід із зануренням у музику; хочу мати побільше простору в піснях” – відзначає Том.Відоме видання PopMatters порівнює сольний проект Морріса із Деміеном Райсом, але відзначає в Томові “свіжіший та більш драматичніший підхід, обдуману і вдало підібрану лірику. Сором’язлива й скромна людина в житті, на сцені стає безстрашним і гордим музикантом, що розтопить байдужість навіть найбільш прохолодно налаштованої аудиторії”.

Все фотографии в афише мероприятия: Tom Morris [from Her Name Is Calla]

Комментарии




Календарь вечеринок

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz
Используются технологии uCoz