Ср
Сергій Жадан + Ойра та Андрій Кириченко. Зі Святом 8 березня!
Дата вечеринки: 07 Марта 2012 | Клуб: "Агата"
 

Оценить афишу
Клуб: Агата
Дата вечеринки: 07 Марта 2012
Начало вечеринки: 20-00
Муз. формат: вечер поэзии
Вход: уточняйте дополнительно
Контакты: 707-33-47, 067-97-27-453

Кожного разу, коли вони зустрічалися, коли сварилися і сперечалися, все перекочувалося і не закінчувалось, і кожного разу повітря засвічувалось, з очей виганяючи найменший сумнів, і історія їхніх дивних стосунків не мала продовження і жодного змісту, але варта того, щоби її розповісти…

“Мандрівники” — новий проект, в якому зустрілося СЛОВО поета Сергія Жадана та магічні МЕЛОДІЇ електронно-етнічного гурту «Ойра та Андрій Кириченко».

«…Історія їхніх дивних стосунків...», тобто їх творчого тандему розпочалася близько 10 років тому й нараховує вже не один спільний виступ. Музиканти мають у своєму творчому доробку пісні на слова Жадана та поєднання віршів Сергія зі своїм музичним супроводом.

«… варта того, щоби її розповісти…», тож послухати цю історію зможе кожен слухач, оскільки «Мандрівники» подорожують Україною, аби розповісти всі свої історії.

ВІРШІ, ДЕКЛАМАЦІЯ – Cергій Жадан
МУЗИКА - гурт "Ойра" та Андрій Кириченко

Все фотографии в афише мероприятия: Сергій Жадан + Ойра та Андрій Кириченко. Зі Святом 8 березня!

Комментарии




Календарь вечеринок

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz
Используются технологии uCoz