Вс
Роман Коляда. Танець любові та розлуки.
Дата вечеринки: 07 Июня 2009 | Клуб: "Pintagon"
 

Оценить афишу
Клуб: Pintagon
Дата вечеринки: 07 Июня 2009
Начало вечеринки: 18-00
Муз. формат: Фортепианные импровизации
Вход: 50 грн.
Контакты: 701-40-08, 701-40-00

Про автора:

Роман Коляда, музикант, поет, радіожурналіст. Народився 6 квітня 1976 року у місті Києві. У 1992 році вступив до Київської консерваторії (на час випуску вже Музичної Академії) на музикознавчий факультет, який закінчив у 1997 році. Ще до закінчення Академії паралельно з заняттями музикою працював редактором та ведучим музичних програм на Українському телебаченні. У 1997 році почав працювати звукорежисером студії "Майдан" радіо "Голос Києва". Працював на радіо "Ера" на "Промені" та на Першій програмі Національного радіо. Зараз – заступник генерального директора "Радіо-Ера" FM.

Десь від 1999 року цікавість близьких і не дуже людей до спонтанних фортепіанних імпровізацій спонукала провести тривалу (рік з гаком) серію суботніх домашніх концертів. Починаючи від 2001 року Роман Коляда дає авторські концерти у різних залах (Будинок Актора, Будинок вчених, зал Фонду сприяння розвитку мистецтв у Києві, зал музею Західного і східного мистецтв у Одесі тощо, камерні зали Львова) виступає у клубах, де атмосфера сприяє сприйняттю його своєрідної, дуже інтимної музики.

Харків Роман Коляда вперше відвідав з концертом 17 лютого 2007 року. Тоді було зіграно програму «Погляд в небо» у Харківському планетарії та годинний сет у клубі «Пінтагон». Пізніше харківська публіка ще мала змогу насолодитися фотомузичним перформенсом «Право на миттєвість» з музикою Романа Коляди та роботами фотомитців з Києва та Харкова.

У своєму другому альбомі Роман Коляда постає як автор всієї музики та виконавець на роялі та мелодиці. Настрій альбому дуже чуттєвий, пронизаний світлими почуттями, паризькою романтикою та заглибленими роздумами про зустрічі та розлуки.

Дискографія:
CD «Погляд в небо» (2008)
CD «Танець любові та розлуки» та «Танець любові та розлуки» special edition (2009)

Все фотографии в афише мероприятия: Роман Коляда. Танець любові та розлуки.

Комментарии




Календарь вечеринок

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz
Используются технологии uCoz