Афиша клуба Місто

Клуб Місто

Афиша клуба Місто
Афиша клуба Радмир

Клуб Радмир

Афиша клуба Радмир
Афиша клуба Panorama Lounge

Клуб Panorama Lounge

Афиша клуба Panorama Lounge
Афиша клуба Компас

Клуб Компас

Афиша клуба Компас
Афиша клуба Плазма

Клуб Плазма

Афиша клуба Плазма
Афиша клуба Болеро

Клуб Болеро

Афиша клуба Болеро
Афиша клуба Райский

Клуб Райский

Афиша клуба Райский
Афиша клуба Жара

Клуб Жара

Афиша клуба Жара
Афиша клуба Паприка

Клуб Паприка

Афиша клуба Паприка
Афиша клуба Галактика

Клуб Галактика

Афиша клуба Галактика
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Pavel_Shypta  
Форум Харькова » Вечеринки в других городах. Афиша. Клубы » Киев » BIRTHDAY PARTY (SOUND PLANET 2 YEARS)
BIRTHDAY PARTY
nazaretДата: Пн, 09 Апреля 2007, 14:25 | Сообщение # 1
Club Master
Группа: Модераторы
Сообщений: 767
Награды: 0
Статус: Оффлайн
Город Киев, клуб "SOUND PLANET"

Суббота 14.04.07
DL SHARAM JEY

Dj Andrew Beats
Dj Jazz
Роман K Kiev
TIMO Kiev
Tagir Kiev
Артем Неба
Oleg Uris aka Sound Tribute

До 23:00 для девушек вход свободный
М-80 грн, Ж-60 грн
С флаером скидка 50% до 24.00

Sharam Jey– німецький продюсер, ді-джей і власник лейбла. Він справжній артист і використовує будь-який шанс, щоб донести свою музику до клаберів всього світу. На початку своєї кар"єри Sharam виступав дуже рідко, але поступово його палка любов до House і Techno переросла в діло життя.

Сьогодні, коли пройшло майе десять років він є одним з найуспішніших ді-джеїв світу. Головнє для нього є якість треків, їх потенціал та дія на танцпол. Sharam особливо відомий у Великобританії, однак в його розкладі виступів постійно Німеччина, Азія і США.. Його перший реліз“Lets Go”вийшов на німецькому лейблі ,,Amtrax Records,, в 1994 році. Sharam є одним із учасників проекту,,Three N One,, ремікс- на композицію"Cafe Del Mar" Energy 52 заполонив всі чарти в 1997 році, а в 2001-му був названий найкращим реміксом всіх часів і народів за версієюжурналу "Mixmag"! З того моменту він став працювати з Moby,Faith No More, Faithless, Salt N Pepper, No Doubt, Westbamі випустив понад 50 своїх власних релізів під різними псевдонімами :16C+, Stressman and Shadrew на на кращих лейблах:Hooj Choons, Airtight, Positiva, Four Twenty, London records, V2,Ink records, Alphabet City, Underwater records. В 2001 році Sharam вирішив створити свою власну платформу для вираження думок та музичних смаків. Так і з’явився лейбл King Kong Records на якому випускаються й інши артисти. Одним з основних моментів для створення лейбла для Sharam стало бажання швидше видавати свою музику і контролювати всі стадії випуску і дизайну своїх пластинок. Сьогодні King Kong Records є дуже успішним лейблом і підтримується гігантами звукозаписної ідустрії Warner і Universal Music. Релізи лейбла Sharam грають в своїх сетах Sasha, PeteTong, Timo Maas, Danny Howells, Yousef, Laurent Garnier, Erick Morillo, SteveLawler, Lee Burridge. Sharam також активно співпрацює з лейблом Underwater records, його власнк є Darren Emerson (Underworld) з яким він часто виступає на вечірках.

Прикрепления: 24685783.jpg (15.9 Kb)


No Money, No Time, No Girl, No Job - NO PROBLEM!


Сообщение отредактировал nazaret - Пн, 09 Апреля 2007, 14:28
 
Форум Харькова » Вечеринки в других городах. Афиша. Клубы » Киев » BIRTHDAY PARTY (SOUND PLANET 2 YEARS)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz Используются технологии uCoz