Афиша клуба Місто

Клуб Місто

Афиша клуба Місто
Афиша клуба Радмир

Клуб Радмир

Афиша клуба Радмир
Афиша клуба Panorama Lounge

Клуб Panorama Lounge

Афиша клуба Panorama Lounge
Афиша клуба Компас

Клуб Компас

Афиша клуба Компас
Афиша клуба Плазма

Клуб Плазма

Афиша клуба Плазма
Афиша клуба Болеро

Клуб Болеро

Афиша клуба Болеро
Афиша клуба Райский

Клуб Райский

Афиша клуба Райский
Афиша клуба Жара

Клуб Жара

Афиша клуба Жара
Афиша клуба Паприка

Клуб Паприка

Афиша клуба Паприка
Афиша клуба Галактика

Клуб Галактика

Афиша клуба Галактика
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: biank@  
Форум Харькова » Развлечения » Курилка - Флейм - Флуд (Подсчет сообщений не учитывается) » Ноутбуки VAIO – в Україні. Офіційно.
Ноутбуки VAIO – в Україні. Офіційно.
nazaretДата: Пт, 27 Апреля 2007, 22:37 | Сообщение # 1
Club Master
Группа: Модераторы
Сообщений: 767
Награды: 0
Статус: Оффлайн

Ноутбуки VAIO – в Україні. Офіційно.Sony презентує бренд VAIO в УкраїніНова весняна лінійка ноутбуків, з якою Sony презентує бренд VAIO в Україні, – це моделі на будь-який смак: від неймовірно компактних та бізнес-комп’ютерів до повноцінних рішень для роботи з High Definition.

VAIO в Україні
З того часу, як перша модель і унікальна концепція VAIO була презентована в 1998 році, Sony зробила впевнені кроки до укріплення цього бренду та продуктів на всесвітньому ринку. Навесні 2007 р. Sony офіційно представляє VAIO в Україні разом з весняною лінійкою ноутбуків. Тепер і українські користувачі можуть насолодитися різноманіттям інноваційних моделей, які пропонують унікальне поєднання стилю, продуктивності та мобільності. Всі моделі весняної лінійки 2007 року постачаються з операційною системою Windows Vista Home Premium.

Бажаєте відчути переваги високої чіткості?Ноутбуки серії AR30 встановлюють нові стандарти для портативної комп’ютерної техніки.

Флагман серії – модель VGN-AR31SR – пропонує надзвичайно швидкий процесор Intel® Core™ 2 Duo, широкоформатний РК-дисплей X-black LCD з діагоналлю 17” і повною розподільчою здатністю HD, а також вбудований привід дисків Blu-ray для перегляду HD-фільмів і запису HD-матеріалів. Це безкомпромісний мультимедійний комп’ютер для прихильників розваг.

Шукаєте золоту середину між високою продуктивністю та стилем?

Sony знайшла її в серії FE40. Завдяки новітнім процесорам, інтегрованій камері і Bluetooth для спілкування в дорозі, розважальний комп’ютер VGN-FE41ZR – це чудовий приклад нового покоління мультимедійних ноутбуків.

В його середині також нещодавня відеокарта з піксельними шейдерами NVIDIA® GeForce® Go 7400 або 7600 – чудова для 3D-ігор, системи Windows Vista Premium і енергоефективної роботи .

Бажає виразити свою індивідуальність?Привабливий дизайн не буває таким особливим, як в серії C2. Ці легкі та барвисті ноутбуки важать лише 2,3 кг, вони ідеальні для людей, які цінують стиль без втрати продуктивності . Такі особистості не тільки виділяються з натовпу, а й насолоджуються швидкою роботою завдяки надзвичайно швидкому процесору Intel® Core ™ 2 Duo і жорсткому диску місткістю до 120 Гб.

Ефективність як в офісі, так і в дорозіНа нових бізнес-ноутбуках VAIO встановлена операційна система Windows Vista Business – це швидка і безтурботна робота плюс надзвичайна мобільність. На додаток - потужний захист безпеки із сенсором відбитків пальців.

Потрібен найменший та найлегший ноутбук? До Вашої уваги серія TX, відзначена багатьма нагородами. Модель VGN-TX5XRN/B із корпусом з натурального вуглеволокна важить лише 1,25 кг, а при цьому має ряд мультимедійних функцій, а також працює від батарей до семи годин. Це цілий робочий день!.

Якщо потрібне незрівнянне поєднання потужності та портативності, оберіть блискучу і потужну серію SZ4. Маючи всередині швидший за блискавку процесор Intel® Core™ 2 Duo і 2 Гб оперативної пам’яті, VGN-SZ4VRN/X створений для бізнесу. Він важить менше 1,7 кг і працює до шести годин в режимі STAMINA. Ідеальний компаньйон у будь-якій частині світу, чи не так?



No Money, No Time, No Girl, No Job - NO PROBLEM!
 
Форум Харькова » Развлечения » Курилка - Флейм - Флуд (Подсчет сообщений не учитывается) » Ноутбуки VAIO – в Україні. Офіційно.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz Используются технологии uCoz