Афиша клуба Місто

Клуб Місто

Афиша клуба Місто
Афиша клуба Радмир

Клуб Радмир

Афиша клуба Радмир
Афиша клуба Panorama Lounge

Клуб Panorama Lounge

Афиша клуба Panorama Lounge
Афиша клуба Компас

Клуб Компас

Афиша клуба Компас
Афиша клуба Плазма

Клуб Плазма

Афиша клуба Плазма
Афиша клуба Болеро

Клуб Болеро

Афиша клуба Болеро
Афиша клуба Райский

Клуб Райский

Афиша клуба Райский
Афиша клуба Жара

Клуб Жара

Афиша клуба Жара
Афиша клуба Паприка

Клуб Паприка

Афиша клуба Паприка
Афиша клуба Галактика

Клуб Галактика

Афиша клуба Галактика
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Харькова » Вечеринки в других городах. Афиша. Клубы » Другие города Украины » dj Andy Suncraft (=))
dj Andy Suncraft
SatanishkaДата: Вт, 30 Декабря 2008, 20:38 | Сообщение # 1
Dance Machine
Группа: Модераторы
Сообщений: 474
Награды: 2
Статус: Оффлайн
Andy Suncraft

Андрій
12 серпня 1984 року (Золочів, Львівська область)

В кінці 90-х захопився музикою в стилі Trance. Першими кумирами Андрія стали: ATB, Paul Van Dyk, Robert Mіles, Ayla,
Westbam, Woody Van Eyden. C цього часу у нього виникло бажання стати ді-джєєм і писати свою музику. У 2002 році Andy починає свою продюсерську кар'єру. Починалося все із освоєння примітивних комп'ютерних програм. В 2004 році починає писати треки в програмі Fruitty Loops. З кожним роком він набирається досвіду в написанні транс музики. У 2006 році разом з хорошим другом Dj BASE-T (Львів) пишуть ремікс на трек Mr. Sam Feat Kirsty Hawkshaw – «Lodestar», який отримав підтримку серед багатьох ді-джєїв. Потім друзі записують спільний трек «Beam Of The Light» в 2007 році було написано, ще кілька сольних треків, які отримали хороші відгуки від друзів та знайомих, але треки не афішуються широкому загалу, бо є проблема з якістю звуку.
І нарешті наприкінці 2007 року Andy переходить з любительського софту на професійний. Зараз працює над першим треком, який буде закінчений приблизно до середини лютого. Після написання цього треку в планах Андрія зробити професійні реворки своїх найкращих робіт, написаних в преіод з 2004 по 2007 рік. Діджейством Андрій займається із студентських років, коли неодноразово брав участь в клубних вечірках в студентському клубі університету Львівської політехніки. Грав на декількох транс вечірках. Майже кожного тижня заряджає нові транс треки в місцевому диско клубі "Монако", і як показує час і практика - транс музика таки має успіх в клубах і є цікавою для людей. В діджейських планах Andy і його друзів по трансовому "цеху" є організація вечірок trance спрямування у місті Львові. В сетах Andy Suncraft_а можна почути широкий діапазон транс музики, починаючи від атмосферного progressive, мелодійного і енергійного uplifting, закінчуючи суворим tech і швидким hardtrance саундом. В музичних смаках Андрій надає перевагу різноплановій музиці, але на першому місці зажди залишається неповторна і красива мелодія.


Секс продлевает жизнь на одного человека...... Так что давайте заниматса сексом с УлыБкОю на лице=)
 
Форум Харькова » Вечеринки в других городах. Афиша. Клубы » Другие города Украины » dj Andy Suncraft (=))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz Используются технологии uCoz