Афиша клуба Місто

Клуб Місто

Афиша клуба Місто
Афиша клуба Радмир

Клуб Радмир

Афиша клуба Радмир
Афиша клуба Panorama Lounge

Клуб Panorama Lounge

Афиша клуба Panorama Lounge
Афиша клуба Компас

Клуб Компас

Афиша клуба Компас
Афиша клуба Плазма

Клуб Плазма

Афиша клуба Плазма
Афиша клуба Болеро

Клуб Болеро

Афиша клуба Болеро
Афиша клуба Райский

Клуб Райский

Афиша клуба Райский
Афиша клуба Жара

Клуб Жара

Афиша клуба Жара
Афиша клуба Паприка

Клуб Паприка

Афиша клуба Паприка
Афиша клуба Галактика

Клуб Галактика

Афиша клуба Галактика
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Pavel_Shypta  
Форум Харькова » Вечеринки в других городах. Афиша. Клубы » Киев » ІДЕОЛОГІЯ ' 09 [dnb] (31.01.09)
ІДЕОЛОГІЯ ' 09 [dnb]
ShooterUAДата: Чт, 25 Декабря 2008, 02:07 | Сообщение # 1
GOD of Dance
Группа: Модераторы
Сообщений: 4285
Награды: 191
Статус: Оффлайн
ІДЕОЛОГІЯ'09

31 сiчня, субота, 22.00 - 06.00, Експоцентр України (ВДНХ, павільйон № 9), пр-т Академіка Глушкова, 1.
Time 2 Bass презентує:
справжнiй український drum-n-bass фестиваль
IДЕОЛОГІЯ

Фестиваль Ідеологія є найбільшою щорічною подією української drum-n-bass культури. Фестиваль традиційно проходить наприкінці січня. На протязі шостого року підряд ви станете свідками цієї грандіозної події:
Вперше Україна побачить на одночасно 5!!! зірок світового drum-n-bass'у.
Вперше фестиваль Ідеологія пройде поза стінами клубного простору і матиме повне право називатися першим українським drum-n-bass рейвом.
Вперше танцювальний рейв відбудеться на території монументального пам'ятника радянської епохи – ВДНХ. Свого часу його відвідали Де Голь, Броз Тіто, Маргарет Тетчер.

UK APACHE [ORIGINAL NUTTAH, UNITED KINGDOM]

Watch'a
You never knew UK Apache am a big inna Jungle·
UK Apache a.k.a. the Original Nuttah є одним з авторів найвідомішого треку за всю історію drum-n-bass. Original Nuttah – це гімн для декількох поколінь джанглістів і до цього часу він слухається на одному подиху. Жодна вечірка у світі не обійдеться без цього треку. Культовий UK Apache вперше виступить у Києві разом з іншою культовою постаттю - Dj SS.

DJ SS [FORMATION, WoDNB, UNITED KINGDOM]

Один з «праотців» та засновників drum-n-bass сцени. Топовий ді-джей, продюсер та власник Formation Records. Засновник найбільшого у світі drum-n-bass фестивалю World Of Drum-n-bass. Dj SS aka Leeroy Small – піонер брейкбіт-музики, котрий ще у 1991 році заклав фундамент сучасного drum-n-bass. Власне SS є автором ще одного історичного клубного гімну - Lighter!

NOISIA [VISION, HOLLAND]

Найбільш інноваційний drum-n-bass проект у світі. Три голандці - Thijs de Vlieger, Martijn van Sonderen та Nik Roos розпочали справжню революцію та довели усім, що популярним може бути і неформатний dnb. Мало того – власне вони зробили високотехнологічний, оригінальнгий neurofunk одним з найбільш популярних напрямків. Їх звучання підкорило різноманітних музикантів, серед яких Amon Tobin, Robbie Williams, Moby, Goldie та інші. І не дивлячись на свою популярність хлопці залишаються собою та збеоігають звучання характерне власне для них.

BLACK SUN EMPIRE [BSE, HOLLAND]

Наступне тріо з Голандії подарувало сцені трансове звучання. Вже на протязі 10 років BSE не втрачають популярності, а їх нових треків шанувальники очікують з нетерпінням. Окрім солідної кількості танцювальних хітів Імператори Чорного Сонця створили два власні лейбли - BSE Recordings та oBSEssions, котрі регулярно видають власну музику та треки найцікавіших прдюсерів. Останнім осягненням став альбом американського генія - Telemetrik - My Lightyear. Цей альбом критики визнали найкращим релізом 2008 року. Не зупиняючись на місці тріо не перестає приємно дивувати публіку повими ідеями.

COUNTERSTRIKE [ALGORYTHM, SOUTH AFRICA]

Команда Сounterstrike значно розширила географію drum’n’bass культури, додавши Південну Африку на світовій карті ламаних ритмів. Учасники проекту - Justin aka Animal Chin та Eaton aka 500 Mills стали популярними drum’n’bass ді-джеями ще у 90 роки, маючи багатий «послужний» список виступів у ПАР, а пізніше у Великобританії, Німеччині, Голандії, Бельгії, Норвегії, Австрії, Польщі, Швейцарії. У ролі музикантів Counterstrike здобули популярність у 1998 році. «Ми пишемо нашу музику разом, тому що ми маємо наш фірмовий саунд. Не залежно від того чи трек сольний, чи створений спільно, результат безсумніву звучатиме як Сounterstrike”.

TAPOLSKY & REDCO [TIME2BASS, UKRAINE]

Вартість квитків за попереднім продажем – від 130 грн. Вартість підвищується в залежності від попиту. Замовлення квитків по телефону: 044- 33-22-681
Новорічна супер пропозиція: лише з 22 по 31 грудня купуй квитки за 110 грн. !




Сообщение отредактировал electr0_sh00ter - Чт, 25 Декабря 2008, 02:08
 
Форум Харькова » Вечеринки в других городах. Афиша. Клубы » Киев » ІДЕОЛОГІЯ ' 09 [dnb] (31.01.09)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

НОЧНОЙ ХАРЬКОВ: клубы Харькова, афиша Харьков, новости Харькова, Харьков фото, кинотеатры Харькова, гостиницы Харькова, рестораны Харькова, кафе Харькова Используются технологии uCoz Используются технологии uCoz